DISTRIBUIȚI

Dis de dimineață, primarul Robu, vicepreședinte PNL la nivel național, și-a anunțat de rețeaua de socializare Faceook intenția de a-i identifica și elimina din partid pe consilierii județeni, doi la număr, care au votat “pentru” la votul de alegere a noului președinte al Consiliului județean Timiș.

“Nu pot aprecia decât drept descalificabilă și, desigur, inadmisibilă, fapta celor doi consilieri județeni PNL care au votat în rând cu alianța majoritară constituită în jurul PSD la stabilirea noului președinte CJT. Din postura persoanei din filiala Timis cu cea mai înaltă funcție în PNL – vicepreședinte național – am convocat joi și am condus o ședință a grupului de consilieri județeni PNL, de pregătire a sedinței eminamente politice de astăzi (ieri, 14 ianuarie – n.a.) a CJT. I-am invitat pe toți colegii să-și exprime deschis punctele de vedere și aproape toți au și facut-o. În final, am votat in unanimitate:

  1. să votam „pentru” la primirea celor doi noi consilieri județeni PSD, votul fiind, de fapt, unul de luare la cunoștință și recunoaștere a îndeplinirii condițiilor legale în stabilirea lor
  2. să votăm „împotrivă” la stabilirea noului președinte CJT, ca partid de opoziție ce suntem, lăsând decizia exclusiv în mâna majorității anunțate, PSD + ALDE + PMP + UNPR”.

E turbat: neloialitate, lașitate, ipocrizie, joasă speță

“În aceste conditii, gestul celor doi care au procedat altfel decât au votat joi că vor face este o probă de neloialitate față de partid, de lașitate, ipocrizie etc. Vom face tot posibilul să-i descoperim pe cei de o asemenea joasă speță și să-i eliminăm din rândurile noastre”.

Robu va face politică în interesul cetățeanului. Cu cine? Cu acei consilieri județeni care nici măcar nu îl iau în seamă…

“În aceeași ședință, am stabilit linia de conduită pe viitor în CJT a grupului PNL și anume: să susținem toate proiectele bune pentru județul nostru, indiferent cine le inițiază, respectiv să ne opunem la tot ce considerăm că nu este bun pentru județ; de asemenea, să acționăm pentru tratatea corectă, echidistantă, a localităților, indiferent de apartenența politică a primarilor și astfel, implicit, să ne protejăm colegii primari de eventualele tentații discriminatorii, mergând până la abuz, ale PSD, care nu cred că ar mira pe nimeni, date fiind năravurile pe care PSD le-a etalat în lungul existenței sale”, mai arată edilul în postarea de pe Facebook.

Dacă a fost nevoie chiar de o ședință în care să se stabilească susținerea proiectelor bune și respingerea a tot ceea ce liberalii consideră că nu este bun pentru județ (ceea ce e la mintea cocoșului), ne este teamă că, periodic, liberalii au nevoie de câte o ședință în care să fie anunțați că urmează o ședință.

LĂSAȚI UN MESAJ