„6,9 pe scara Richter”, cea mai nouă comedie în regia lui Nae Caranfil, rulează sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 19:00, la Filarmonica Banatul. “6,9 pe scara Richter” va avea o proiecție de gală la Timișoara cu participarea regizorului Nae Caranfil şi a actriţei Miruna Biléi. Prețul unui bilet este 10 lei. Biletele pot fi achiziționate de la casieria Filarmonicii Banatul Timişoara.

Nae Caranfil, regizorul filmelor „Filantropica”, „Restul e tăcere” sau „Asfalt Tangou”, revine pe marile ecrane cu „6,9 pe scara Richter”, o comedie cu accente de musical. Este primul film la care Nae Caranfil semnează nu doar scenariul și regia cât și muzica și versurile. Practic este un produs complex marca Caranfil, imposibil de ratat. Filmul îi are în rolurile principale pe Laurențiu Bănescu, Maria Obretin, Teodor Corban și Simona Arsu.

Nae Caranfil: „Ar fi putut fi o dramă cumplită despre depresii clinice, cutremure și bătrânețe. În schimb, a ieșit o comedie despre toate acestea care până la urmă se transformă într-un musical… Am pornit de la ideea unei relații tată/fiu în care tatăl este tânăr iar fiul bătrân. Asta însemnând că tatăl are comportamentul unui tânăr, adolescent chiar, în timp ce fiul se confruntă anevoie cu criza vârstei mijlocii”.

LĂSAȚI UN MESAJ