ASU Poli merge cu 20 de jucători în cantonament la Băile Herculane, unde e foarte probabil să mai sosească un mijlocaș central. Sorin Brândescu a renunțat la patru jucători tineri, iar echipa mai are doar un singur jucător pe anumite posturi.

Dintre fotbaliști veniți să dea probe, doar cei doi portari, timișoreanul Victor Gîrleva și lugojeanul Paul Iordache, au rămas în lot. S-a renunțat la Miodrag Todorov, care putea juca stopper sau fundaș stânga, la fundașul dreapta Branimir Stefanovici, mijlocașul de bandă Patrick Niță și la atacantul Denis Băban. Brîndescu e de părere că cei trei trebuie să joace în Liga a III-a, deoarece sub comanda sa nu ar mai fi prins echipa. ” Din păcate, sunt unii jucători la care am renunțat, dintre cei care făceau parte din lotul nostru. Sunt jucători cărora nu am ce să le reproșez. Au muncit, au fost serioși, dar momentan randamentul lor nu e cel la care ne așteptăm. Ei nu vor mai face parte în retur din lotul nostru, dar sunt jucători tineri, cu potențial, și probabil ar fi mai bine pentru ei să meargă la o altă echipă, poate în Liga a III-a, unde să joace constant și să progreseze. Dacă nu joacă și doar se antrenează nu pot progresa”, a declarat tehnicianul.

Cu un lot de doar 20 de jucători, există posturi pe care alb-violeții rămân descoperiți. Radu Motreanu e singurul fundaș dreapta autentic, iar Carol Taub e singurul fundaș stânga de meserie. Echipa va pleca luni la Băile Herculane, unde va sta în cantonament timp de o săptămână, pentru pregătire fizică. Iată lotul pentru cantonament:

Portari: Markos Gakos, Victor Gîrlea, Paul Iordache;
Fundași: Radu Motreanu, Ioan Mera, Cristian Gălan, Laurențiu Telescu, Carol Taub;
Mijlocași: Dănuț Bilia, Mădălin Stancu, Artur Teuț, Alexandru Birău, Adrian Ungureanu, Andrei Țugui, Răzvan Ghinescu, Ionuț Vucea, Marco Giuricici;
Atacanți: Ștefan Blănaru, Cătălin Bădăuță, Darius Neamțu

Anda DELIU
(foto: druckeria.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ