Litigiul dintre jucătorul Deian Sorescu și Poli Timișoara continuă și nu pare că se va rezolva prea repede. Camera Națională de soluționare a litigiilor a amânat din nou judecarea plângerii jucătorului.

În 2017, este deja a doua amânare. Cazul lui Sorescu a fost inițial amânat pentru data de 26 ianuarie, iar joi, CNSL a amânat din nou speța pentu 2 februarie. Jucătorul e din toamnă în litigiu cu clubul, deoarece ar fi vrut un salairu mai mare decât contractul propus. În tot acest timp, mijlocașul nu a mai jucat, ci se pregătește separat de echipă. Chiar și așa, cota lui Sorescu pe transfermarkt.de a rămas neschimbată, 100.000 de euro. Tânărul timișorean, în vârstă de 19 ani, era o alternativă foarte bună pentru jucătorul U21.

Sorescu putea fi foarte util și sezonul viitor, mai ales că Cristi Bărbuț va pleca de la echipa, iar Bocșan iese din categoria de vârstă. Problemel cu juniorii la Poli sunt departe de rezolvare. Dimpotrivă, antrenorul Ionuț Popa s-a supărat că juniorii nu dau randamentul dorit și i-a trecut într-un regim spartan de pregătire.

Anda DELIU
(foto: debanat.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ