DISTRIBUIȚI

Echipa de Liga a III-a Nuova Mama Mia Becicherecul Mic continuă să își schimbe ”casa”, după ce în tur a jucat la Timișoara, pe Stadionul CFR. Clubul ”pizzerilor” a ajuns la o înțelegere cu Marcel Băban pentru o mutare la Jimbolia, astfel că, după mulți ani, și orașul de la granița cu Serbia va avea din nou o echipă de Liga a III-a.

Din echipă din tur nu va rămâne niciun jucător sau membru al staff-ului tehnic, ci doar delegatul Elty Neagoe, care e cel mai longeviv om de la echipa din Becicherecul, președintele Petre Tătaru, pentru moment, și finanțatorul din SUA George Sîngeorzan. ”Nu vom păstra niciun jucător din toamnă, toți vor deveni liberi. Până în toamnă păstrăm denumirea aceasta, apoi vom încerca să facem un club orășenesc al Jimboliei. Elty Neagoe a rămas. Momentan rămâne și Petre Tătaru pentru că el are ștampila, dar în perioada aceasta și-a neglijat mult firma și familia”, ne-a declarat Marcel Băban.

Mama Mia avea diverse datorii și litigii, dar problemele s-au mai atenuat. ”Am stins litigiul cu jucătorul Silaghi-Perju, care era plecat demult. Am vorbit cu George să stingem și datoriile la antrenorii Stan și Hromei, au primit o parte din bani, urmează ca săptămâna aceasta să rezolvăm”, a mai precizat Băban. Noul antrenor e fostul fotbalist de la Poli și UTA Arad, Dan Mănăilă. În cariera de antrenor, tehnicianul le-a mai pregătit pe UTA, FC Bihor, Internațional Pitești, ALRO Slatina, Europa Alba-Iulia, Metalurgistul Cugir sau Mureșul Vințu de Jos.

La echipă vor fi utilizați jucători de la școala de fotbal a lui Marcel Băban, care îi dorește și pe cei patru fotbaliști plecați de la ASU Poli: Denis Băbăn, Patrick Niță, Miodrag Todorov și Branimir Stefanovici. Dan Mănăilă ne-a spus că vor fi și doi englezi și doi francezi la echipă, pe posturile de fundaș dreapta, fundaș central, fundaș stânga și mijlocaș. Sâmbătă la Jimbolia va fi primul amical, cu Unirea Sânnicolau Mare. În 13, Mama Mia va juca la Dudeștii Vechi în 18 februarie, iar în 22, va fi returul la Sânnicolau. ”Vom mai completa cu meciuri cu echipe din Serbia”, ne-a spus Dan Mănăilă.

Anda DELIU
(foto: panoramio.com)

LĂSAȚI UN MESAJ