DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara a pierdut ultimul meci amical, la scorul de 1-0, pe terenul celor de la Honved, grupare din Budapesta aflată pe locul 2 în campionatul maghiar. Alb-violeții au trei victorii în amicalele jucate cu echipe de Liga a III-a, un egal cu sârbii de la Spartak Subotica și un insucces cu maghiarii.

Problema indisponibililor s-a menținut. Au absentat Ignea, care nu va reveni prea curând, Vasi, Mailat, Poparadu, Scutaru, Fucek, care s-a îmbolnăvit de gripă, și Pedro Henrique. Ionuț Popa a început jocul de la Budapesta în formula cu Straton în poartă, Străuț, Bocșan, Cânu, Șeroni în apărare, Soljic și Artean închizători, Bărbuț, Croitoru și Doman, la mijloc, plus Drăghici atacant. În minutul 6, Tavi Drăghici a tras din 22 de metri, dar pe lângă vinclu. Kabangu, atacantul maghiarilor, a avut două ocazii importante, dar Straton s-a descurcat de fiecare dată. Înainte de pauză, Artean a șutat puternic din 30 de metri, dar portarul ungurilor a scos de sub bară, astfel că la pauză s-a intrat cu 0-0.

La pauză, Ionuț Popa nu a mai făcut nicio schimbare. Ungurii au deschis scorul în minutul 55, prin Eppel, care a șutat din 22 de metri. Doman a avut o ocazie în minutul 63, când a tras din colțul stâng al careului mare, dar portarul maghiar a parat. Croitoru a pus pericol asupra porții gazdelor în minutul 71, după o lovitură liberă din 16 metri, executată cu efect. În minutul 75, Straton și Drăghici au fost înlocuiți de Curileac și Popovici, iar în minutul 80, Croitoru i-a lăsat locul lui Bîrnoi.

Au mai fost rezerve neutilizate: Haruț, Neagu, Novak, Morariu și Pădurariu.

Anda DELIU

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ