DISTRIBUIȚI

Handbaliștii de la SCM Poli au pierdut cu 27-19 în deplasare la Dinamo, după un meci în care au făcut față bucureștenilor doar o repriză. ”Câinii” lui Eliodor Voica s-au descurcat destul de bine chiar și fără principalul lor jucător, Sajad Esteki, accidentat, dar și fără portarul Irimuș, absent din același motiv.

Timișorenii au abordat meciul în formula cu Dascaloski, Marjanovic, Milosevic, Fenici, Simovic, Lasica și Pejovic. Partida a fost una foarte echilibrată în debutul meciului. Portarul Ștefan Grigoraș s-a descurcat de minute între buturile bucureștenilor, dar Dinamo a avut probleme destul de mari în atac, cu erori și nesincronizări nepermise. După 20 de minute de echilibru, Dinamo a avut pentru prima dată un avans de 3 goluri la 11-8, după golul francezului Ragot. Poli a reușit să se mențină în joc, iar până la pauză, Pejovic, Vaidasigan și Lazarov au marcat pentru 13-12.

Primele minute din repriza a doua au venit fără realizări ofensive pentru ambele echipe. Daskaloski a parat un 7 metri executat de Ragot, dar ulterior, ”câinii” au revenit la 3 atacuri diferențî, la 15-12, după golul lui Savenco. Ciprian Șandru a fost de neoprit în atac, cu goluri care au făcut viață grea bănățenilor. Dinamo s-a ales cu om eliminat, dar și Simovic a fost trimis pe bancă pentru proteste. Șandru a marcat pentru 21-17 în minutul 45, iar Poli a mai înscris doar două goluri până la finalul reprizei.

SCM Poli a marcat prin următorii jucători: Marjanovic, 4 goluri, Fenici, 3 goluri, Furak, 3 goluri, Miselovic, 3 goluri, Pejovic, 2 goluri, Simovic, 1 gol, Lasica, 1 gol, Vaidasigan, 1 gol, Lazarov, 1 gol. Dascaloski a avut 9 intervenții. La Dinamo, ”bombardierul” principal a fost Ciprian Șandru, cu 11 goluri, dar eroul principal a fost portarul Grigoraș, cu 17 mingi parate.

SCM poli are etapa viitoare un meci mai accesibil, acasă de la ora 16 sâmbătă cu CSM Focșani.

Anda DELIU
(foto: facebook.com/Clubul-de-Handbal-CSU-Politehnica-Timisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ