DISTRIBUIȚI

Potrivit unui comunicat remis redacției de către PMP Timiș, reprezentanți ai conducerii Filialei Județene Timiș a Partidului Mișcarea Populară s-au întâlnit duminică, 5 februarie 2017, cu lideri locali și județeni ai Partidului Național Liberal.

Radu-Liviu Șumălan, președintele PMP Timiș, arată că „s-a convenit că există premisele unor colaborări punctuale la nivelul Consiliului local Timișoara. Sunt încă amănunte de lămurit în privința acestor potențiale colaborări, sens în care optăm să furnizăm opiniei publice detalii suplimentare doar după o nouă întâlnire între PMP și PNL, dar și după o dezbatere internă, la nivelul PMP Timiș, dezbatere pe care nu o considerăm doar firească, ci și esențială”.

Reprezentanții PMP spun că „au fost identificate puncte comune care ar putea fi susținute de către parlamentarii PMP și PNL de Timiș, aspect pe care îl considerăm de asemenea benefic”.

Colaborarea cu PSD rămâne în picioare

„În privința unei colaborări între PMP și PNL la nivelul Consiliului județean Timiș, unde PMP are deja un parteneriat oficial cu Partidul Social Democrat, am optat ca, pentru moment, să ne păstrăm angajamentele actuale de colaborare. Așa cum am mai arătat, atâta timp cât PSD rămâne un partener loial în Consiliul Județean Timiș, nu vedem motive pentru a exista o schimbare de optică din partea PMP.

Considerăm întrevederea de astăzi ca fiind una de interes pentru electoratul din județul Timiș, fiind adepții ideii că, pe perioada exercitării mandatelor de aleși locali, reprezentanții PMP au obligația să pună interesul public înaintea celui de partid”, se mai arată în comunicatul PMP Timiș.
(foto: Constantin Duma – Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ