DISTRIBUIȚI

Naționala Stejarilor a câștigat cu 33-17 un meci-test jucat în deplasare în Portugalia, înainte de startul Rugby Europe Championship. Contra celor de la Os Lobos au jucat zece jucători de la gruparea timișoreană, iar trei dintre ei au reușit să marcheze eseuri.

S-au jucat patru reprize de 20 de minute, iar Lynn Howells a folosit patru echipe diferite. În prima repriză, au jucat de la Timișoara Ionuț Mureșan, Dorin Lazăr, Jody Rose, Stephen Shennan și Vlăduț Popa, iar în următoarele zece minute, au jucat Valentin Popârlan, Ionuț Mureșan, Vlăduț Popa, Jack Umaga, Mădălin Lemnaru și Stephen Shennan. În a treia repriză au intrat tot șase oameni si grupării bănățene: Eugen Căpățînă, Ionuț Mureșan, Dorin Lazăr, Vlăduț Popa, Mădălin Lemnaru și Cătălin Fercu. În ultimele zece minute, au jucat de la campioană Eugen Căpățînă, Valentin Popârlan, Dorin Lazăr, Jody Rose, Jack Umaga, Mădălin Lemnaru și Cătălin Fercu.

Pe final, România a dat cinci eseuri, iar trei dintre acestea au fost înscrise de jucători de la Timișoara: Cătălin Fercu, Mădălin Lemnaru și Dorin Lazăr. Sâmbătă, România are primul meci din Rugby Europe Championship, la Frankfurt, cu Germania.

Anda DELIU
(foto: frr.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ