DISTRIBUIȚI

Timișul continuă să fie un punct important pe harta luptelor din România, drept dovadă, cele 18 medalii câștigate de sportivii de la cluburile din județul nostru. Pe podium au urcat cel puțin o dată reprezentanții de la CSM Timișoara, CSM Lugoj, Heracle Timișoara, CSȘ Jimbolia și ACS Voința Jimbolia.

CSM Timișoara a fost pe primul loc la feminin, urmat de CS Târgoviște și CSM Sfântu Gheorghe. Sportivele lui Petru Brândușan au luat șase medalii, între care aurul Simonei Pricob la 55 de kg. Argintul a venit de la Estera Dobre-Tămăduianu, la 48 de kg, Mădălina Tudor, la 55 de kg, Laura Gavriliuc la 60 de kg și Andreea Anastase la 75 de kg. În plus, clubul a mai luat două medalii de bronz la feminin, prin Raluca Chircu, la 69 de kg, și Georgiana Bodogai, la 75 de kg. CSM Timișoara a mai câștigat un bronz și lupte libere, categoria 61 de kg, prin Filip Marian.

Heracle Timișoara a fost al treilea club la greco-romane, după Steaua și Dinamo, cu patru medalii, un aur, două de argint și una de bronz. Ilie Cojocari a devenit campion la 75 de kg, iar vicecampioni au devenit Lenard Berei, la 130 kg și Sergiu Delinschi, la 75 de kg. În plus, Nicu Ojog a luat bronzul la 80 de kg. CSM Lugoj a luat, de asemenea, patru medalii, două de aur și două de argint. Tomi Hînoveanu e noul campion de greco-romane la 71 de kg, iar Ivan Guidea (foto), la lupte libere, categoria 61 de kg. Argint au mai luat și antrenorul Robert Papp, la greco-romane, categoria 98 de kg, și Nicolae Cojocaru la libere, categoria 70 de kg.

Jimbolia a câștigat două medalii, una argint a Tabitei Dobre de la ACS Voința Jimbolia, la 53 de kg, și un bronz, prin Timeea Joja, de la CSȘ, la 60 de kg. Alte rezultate: Rahela Dobre, CSM Jimbolia, locul 5 la categoria 48 de kg; Lidia Dobre, ACS Voința Jimbolia, locul 5 la categoria 58 de kg; Alin Marian, CSM Timișoara, locul 5 la lupte libere, categoria 97 kg; Cornel Munteanu, CSM Lugoj, locul 5 la lupte libere, categoria 125 de kg.

Anda DELIU
(foto: facebook.com/frlupte)

LĂSAȚI UN MESAJ