DISTRIBUIȚI

Deși susține că vrea să iasă din actuala situație în mod demn, Roxana Iliescu, fosta șefă a PMP Timiș, trasă pe dreapta cu subiect, predicat, semnătură și ștampilă chiar de Traian Băsescu, nu suportă înfrângerea. Mai nou, pe pagina personală de pe rețeaua de socializare Facebook, își cataloghează foștii colegi (nu pe toți, e drept) ca fiind “oameni fără valoare”, “pramatii”, “slugi obediente” și “lipitori”.

Actuala ocupație de pe cartea de muncă a d-rei Iliescu, cea de vicepreședinte al CJ Timiș, ar obliga-o la un limbaj mult mai decent fie și dacă luăm în calcul doar vârsta unora dintre oamenii la care face referire. Mai ales că d-ra Iliescu nu ratează nici o ocazie să dea lecții de moralitate. Când ai însă o funcție și șofer la scară, respectul pare să facă un pas înapoi, pe locul doi.

Eram decis să o articulez pe d-ra Iliescu încă de la primele sale ieșiri publice necontrolate (cred eu) de după debarcare. Mi-am zis însă că nu se face, totuși, sa dai într-un om căzut. Că e prea tânără și, poate, prea iute la mânie. Dar felul în care și cataloghează foștii colegi, în fapt chiar oamenii prin a căror muncă s-a cățărat pe scaunul de vicesă, mă obligă să iau atitudine. Și să-i spun, dacă îi pasă, că nu se face să scuipi acolo de unde ai mâncat.

Nu sunt singura persoană oripilată de reacția indecentă a d-rei Iliescu. Cel mai probabil profund jignită de vorbele Roxanei Iliescu, și Loredana Niță (foto), membru PMP, i-o întoarce vicesei precum merită: “Noi, cei care am împărțit pliante pe stradă la -7, 8, 10 grade, și pe care ne-ați tratat ca pe niște slugi, acum recunoașteți public că suntem slugi? De ce nu puteți trata oamenii cu respect? Suntem lipitori pentru că nu vrem un lider care ne umilește, ne folosește și ne aruncă la gunoi?”.

Mesajul, postat de Loredana Niță ca o replică la rândurile în care Roxana Iliescu aducea relația cu foștii săi colegi la nivelul unor cuvinte precum “pramatii” și “slugi obediente”, s-a evaporat rapid. Cum spuneam, nu suportă înfrângerea. Căci, indiferent câte fotografii în care apare cu din ce în ce mai puțini oameni și-ar posta pe Facebook, d-ra Iliescu chiar asta a pățit: a înfrânt.

LĂSAȚI UN MESAJ