DISTRIBUIȚI

Emoționant până la lacrimi felul în care, offline sau online, Roxana Iliescu și a sa echipă, una din ce în ce mai mică, își plâng soarta, făcând pe accidentații. Recent, biroul local PMP Lugoj a decis retragerea sprijinului politic în cazul consilierului local Fedor Mașniță. Roxana Iliescu s-a simțit datoare să îl apere pe Mașniță. Care, om de om, a tot fost presat să pună umărul la debarcarea sa, dar n-a vrut nici în ruptul capului. Și de aia, a spus vicesa, i s-a întâmplat omului năpasta cu retragerea sprijinului politic.

Mai mult ca sigur că, nemaifiind ocupanta unei funcții de conducere la PMP, d-ra Iliescu face toate aceste aprecieri, și chiar front comun cu viitorul fost consilier Mașniță, în nume personal. Altfel, ar fi inoportun ca un vicepreședinte de județ să ia apărarea d-lui Mașniță. Din motive pe care, în cele ce urmează, le puteți afla în foarte mică măsură.

Dl. Mașniță, asociat unic și administrator al SC Rofeli Construct SRL Lugoj, nu este tocmai un nume cu care Roxana Iliescu să se asocieze. Societatea sa a fost sancționată de către ITM Timiș cu suma de 50.000 de lei după ce pe șantier au fost descoperite 5 (cinci) persoane care lucrau la negru. Plângerea formulată de SC Rofeli Construct SRL împotriva procesului verbal a fost respinsă de instanță (Sentința civilă nr. 14.398/2014 a Judecătoriei Timiș, Decizia civilă nr. 404/2015 – definitivă – a Tribunalului Timiș). Dl. Mașniță, pe umărul căruia plânge d-ra Iliescu, a avut o atitudine constantă de a nu încheia contracte de muncă. N-am zis-o noi, doar am citat din motivarea Deciziei civile nr. 404/2015.

După ce, cu a sa nemăsurată pricepere, a dus județul pe nebănuite culmi, d-ra Iliescu pare că se pricepe și la analiză pe text. Intuim că se pricepe, devreme ce cataloghează toate articolele care nu o coafează drept “denigratoare”.  Dacă instanța a zis, definitiv și irevocabil, că d-lui Mașniță îi plăcea să “angajeze” oameni la negru (atitudine constantă, după cum a apreciat completul de judecată), articolul de față o fi unul denigrator? Vom reveni.

LĂSAȚI UN MESAJ