Ieri seară, în jurul orei 21:50, o femeie a fost tâlhărită de un bărbat în Piața Huniade. Aceasta vorbea la telefon. La un moment dat cineva s-a apropiat din spate şi i-a smuls telefonul. Tâlharul a luat-o la fugă spre str. Lucian Blaga, urmărit de tânăra care striga ”Hoțul!”.
A avut noroc cu patrula de polițiști locali, care au fugit după hoţ, cel acuzat fiind imediat imobilizat. Deoarece opunea rezistență și era extrem de agitat s-a trecut la încătușarea acestuia. La controlul corporal sumar efectuat asupra tânărului a fost găsit un telefon mobil. Tânărul a fost identificat în persoana lui S.I., de 18 ani, din Timișoara.
Tânăra, care a declarat că telefonul mobil găsit asupra tânărului îi aparține, are 25 de ani și este din Iași. Referitor la telefonul mobil, un martor a apelat numărul indicat de tânără, iar telefonul a sunat chiar în buzunarul bărbatului reținut și pe care victima a declarat că suspectul i l-ar fi sustras în timp ce îl avea în mână. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ