DISTRIBUIȚI

Echipa „pizzerilor” se confruntă și acum cu mari probleme din cauza datoriilor, chiar dacă s-a mutat la Jimbolia. FRF a amendat clubul pentru datoriile către foștii antrenori Stan și Hromei, și clubul a fost somat să achite datoria cât mai repede. Marcel Băban promite că va rezolva problema până începe Liga a III-a.

Cazurile lui Cosmin Stan (foto) și Mihai Hromei au fost judecate de Comisia de Disciplină a FRF, care a decis ca clubul Mama Mia să primească două amenzi de câte 3000 de lei, deoarece nu și-a plătit datoriile. De asemenea, FRF a somat clubul să achite sumele în termen de 5 zile și să facă dovada plăți la FRF până în 8 martie, ora 15, altfel, urmează depunctări.  ”Încercăm zilele acestea să rezolvăm problema, chiar până luni, când ducem carnetele la FRF pentru legitimări și programare. Sunt vreo 4600 de lei datorați la fiecare, plus taxa de judecată, ajunge la 5000 de lei. Mie nu-mi plac scandalurile, ei susțin că nu au fost plătiți, cei de la club spun că i-au plătit și ei nu recunosc (n.r. fără acte). Le vom da ce li se cuvine”, ne-a declarat Băban.

Marcel Băbăn se va ocupa de problemele principale ale clubului, iar Petre Tătaru a rămas mai mult președinte în acte. Cei de la Becicherec spun că pot înregistra contractul noului antrenor Dan Mănăilă, chiar dacă Stan și Hromei nu au reziliat, deoarece precedenții aveau contracte cu clubul, fără a se preciza că antrenează echipa de seniori. ”Am vorbit cu avocata lor, trebuie să vine să-și rezilieze contractele. Ei aveau contracte cu clubul, nu se preciza că antrenează echipa mare. Lui Dan Mănăilă îi vom face un contract de profesionist cu echipa de Liga a III-a”, ne-a mai spus Băban.

Mama Mia are 10 puncte și e pe locul 13, penultimul, în seria a IV-a din Liga a III-a.

Anda DELIU
(foto: sporttim.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ