DISTRIBUIȚI

Fotbaliștii de la Poli Timișoara par să nu mai scape de probleme, mai ales că nu au câștigat niciun meci în 2017. Înainte de jocul cu moldovenii de la Poli Iași, Ionuț Popa l-a pierdut pe marcatorul singurului gol din meciurile oficiale din 2017, Cătălin Doman. Chiar și așa, alb-violeții speră la o victorie.

Pentru Ionuț Popa, o nou întâlnire cu Iașul, formație pe care a antrenat-o în trecut. Tehnicianul vrea puțin noroc pentru timișoreni. ”Ne gândim la victorie pentru că jucăm acasă în primul rând, iar în al doilea rând avem nevoie de puncte. Sper să nu mai avem ghinionul de la partida cu Mediaș, când s-a centrat căzând în fund și am luat gol. La Târgu-Mureș am scăpat singuri cu portarul și nu am finalizat. Mă gândesc să nu mai avem astfel de situații și jucătorii să se concentreze mai mult la finalizare. Din punctul meu de vedere, un atacant trebuie să joace prost și să dea gol. Cunosc echipa Iașului, știu cum joacă. Au jucători foarte buni și în atac și la mijloc, au multă experiență în apărare, cei doi fundași centrali ai lor joacă împreună de mult timp. Sperăm că vom prinde zi bună, să avem noroc, pentru că norocul face mai mult decât știința”, a declarat Ionuț Popa.

Au revenit Scutaru și Poparadu, care au fost accidentați până acum, dar în schimb au mai nou probleme Bocșan și Doman. ”Mailat este accidentat, Bocșan e bolnav, nu a făcut niciun antrenament săptămâna aceasta. Doman este accidentat, este cea mai mare pierdere. Cred că are ruptură, s-a accidentat la antrenamentul de miercuri. Mi-am făcut un plan, pentru o pauză de 10 zile între aceste două meciuri. Am făcut un alt ciclu săptămânal, cu două antrenamente luni, marți, miercuri. Joi am făcut o pauză, iar de azi ne pregătim pentru meci. Uneori determinarea anulează diferența dintre echipe, diferențele de valoare”, a adăugat antrenorul, întrebat dacă e un avantaj că meciul de etapa trecută al Iașului a fost amânat.

Octavian Drăghici consideră că victoria trebuie obținută în orice condiții. Atacantul s-a plâns de condițiile proaste de joc din februarie. „Așteptăm cele 3 puncte, sunt foarte importante pentru noi. Întâlnim Iașul, o echipă bună, o echipă matură care cred că vor veni să scoată puncte cu noi, dar suntem foarte motivați. Ne dorim cele 3  puncte, nu contează cum le luăm, contează să câștigăm. Eu zic că a fost benefică pentru  noi această perioadă, am pus la punct ce avem de pus, mă refer la pregătirea fizică, am făcut două antrenamente pe zi. Cred că e o problemă de inspirație, am avut ocazii și eu am avut o ocazie mare în meciul cu Mediaș. Avem nevoie de cele 3 puncte pentru a prinde curaj și încredere în noi. Cred că și spectatorii se plictisesc. Jucăm în aceste condiții, pe terenuri proaste. Dedesupt e înghețat, deasupra e nămol. E foarte greu pentru un jucător să controleze balonul în aceste condiții”, a declarat Drăghici.

Partida începe la ora 18:00 luni și e televizată de Digisport, Dolcesport și Look TV.

Anda DELIU
(foto: tion.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ