DISTRIBUIȚI

După pauza de iarnă, ASU Poli are primul meci acasă împotriva celor de la Dacia Unirea Brăilă. Echipa de la Dunăre s-a impus cu UTA, dar și bănățenii au avantajul că îl au pe fostul portar al Unirii. Sorin Brîndescu a vorbit și despre lupta pentru evitarea retrogradării, pe care o vede ca pe o horă în trei.

De la Brăila au plecat jucători precum Muscă, Petean sau Enciu, dar Brîndescu a explicat că pot compensa  pe faza de atac și fără ei. ”E primul meci acasă, dorim să-l câștigăm. Dar va fi un meci greu, Brăila chiar dacă a pierdut jucători și s-au plâns toată iarnă, au făcut un joc bun contra celor de la UTA. Vin cu un moral bun și noi avem un moral bun după meciul de la Suceava. Va fi un meci ca toate celelalte, care pe care. Dorim să vină cât mai multe lume, să ne susțină, să ne împingă pe la spate, să putem să obținem cele 3 puncte. Brăila are jucători rapizi, cu care ne-a pus probleme și în tur. Au pierdut jucători în atac, dar au improvizat cu mijlocași pe viteză, cum a fost și Roșu, care a dat două goluri arădenilor. E un jucător provenit din mijlocaș, care poate acoperi mai multe zone și poate pune probleme”, a declarat antrenorul timișorenilor.

La gazde vor lipsi Taub și Ungureanu. Venit chiar de la Brăila, portarul Victor Gîrlea consideră că echipa lui Alin Pânzaru nu va forța așa mult în deplasare. ”Va fi un meci dificil, primul meci din retur în fața publicului. Sperăm să scoatem un rezultat bun. Cunosc destul de bine echipa din Brăila, au câțiva jucători destul de buni care pot face diferența. Cred că am pregătit destul de bine jocul și cred că vom obține cele 3 puncte. Nu pot spune dacă voi fi titular, e decizia antrenorului. Echipa se poate baza pe mine, deoarece sunt pregătit. Brăila-UTA nu mi s-a părut un meci așa de bun, dar a câștigat echipa care și-a dorit mai mult. Nu știu câte probleme pot pune ei în deplasare, deoarece îi cunosc și știu că acasă își doreau foarte mult victoria, iar în deplasare, să se obțină ce se poate”, a spus Gîrlea.

Sorin Brîndescu a atins și problema luptei la retrogradare, unde consideră că mai are două ”rivale”. ”Sperăm să nu ne relaxăm, decât în momentul în care matematic suntem salvați de la retrogradare. Vrem nu vrem, toată lumea spune că s-au retras două echipa, nu mai retrogradează nimeni și campionatul este mai mult amical. Dar nu este așa. Noi suntem conștienți că noi, Balotești și Reșița ne batem pentru evitarea retrogradării. Și una va retrograda, sperăm să nu fim noi”, a punctat antrenorul alb-violeților.

Meciul dintre Timișoara și Brăila începe sâmbătă la ora 15 pe ”Știința”.

Anda DELIU
(foto: facebook.com/sspolitimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ