DISTRIBUIȚI

Membrii Consiliul pentru Dezvoltare Regională Vest s-au întâlnit vineri, 10 martie 201, în sala Regele Ferdinand a Primăriei Arad, pentru şedinţa periodică, ședință care a fost condusă de Iustin Cionca – în calitate de Președinte în exercițiu al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest și Președinte al Consiliului Județean Arad.

În cadrul acestei ședințe membrilor CDR Vest le-au fost prezentate stadiile implementării Programului Operațional Regional (POR) 2014 – 2020, respectiv a Programului Operațional Regional 2007 – 2013 – aceste două programe operaționale fiind gestionate de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) la nivelul Regiunii Vest în calitate de Organism Intermediar. De asemenea, membrii CDR Vest au fost informați cu privire la modernizarea identității vizuale a Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest.

ADR Vest a supus aprobării membrilor CDR Vest rapoartele de activitate ale ADR Vest și CDR Vest pentru anul 2016, componența Consorțiului Regional de Inovare al Regiunii Vest, cuantumul contribuțiilor Consiliilor Județene din Regiunea Vest la Fondul pentru Dezvoltare Regională și al contribuțiilor pentru funcționarea birourilor regionale pentru cooperare transfrontalieră din Timișoara și din Oradea şi bugetul de venituri și cheltuieli al ADR Vest pentru anul 2017, precum și actualizarea organigramei mutianuale a ADR Vest.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Vest este alcătuit din preşedinţii consiliilor judeţene şi din câte un reprezentant al fiecărei categorii de consilii locale municipale, orăşeneşti şi comunale din fiecare judeţ al regiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ