DISTRIBUIȚI

Iubitorii de jazz nu pot rata prezenţa Chinei Moses la JAZZ TM 2017, care se va desfăşura la Timişoara, în perioada 30 iunie – 2 iulie 2017. Cea de-a cincea ediție a festivalului va avea trei scene în aer liber: în Piața Victoriei, în Parcul Castelului și în Parcul Civic.

Artista americană care va umple de energie scena din Parcul Castelului, reinventează vocal jazz-ul, rupe limitele și constrângerile, iar vocea ei transmite emoție, pasiune și profunzime, odată cu fiecare cuvânt.

La 16 ani, China Moses a lansat primul său single, Time, a cărui videoclip a fost regizat de Jean-Baptiste Mondino.
Succesul acestuia a fost urmat de trei albume „China”, „On Tourne en Rond”și „Good Lovin”, transformând-o într-o adevărată forță a scenei r’n’b din Franța. Artista a lucrat cu labelul suedez de hip-hop Breaking Bread și cu artiști precum DJ Mehdi, Diam’s, Karriem Riggins, Guru, Anthony Marshall.
Pe lângă o carieră muzicală, artista are și o cariară în televiziune, colaborând cu posturi precum MCM sau MTV France. În 2011 s-a alăturat și echipei celui de-al optulea sezon din Le Grand Journal al Canal+ și tot în acel an a prezentat -ul Made in China, la Jazz Radio.

Intrarea la JAZZ TM 2017 este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ