DISTRIBUIȚI

În ultima lună 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 14.500 lei au fost aplicate de polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal proprietarilor care nu îşi întreţin faţadele imobilelor şi pun în pericol trecătorii.

În ultimele zile au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale pe această linie pe strada Herculane, Paris, Iosif Nemoianu, precum și la asociații de proprietari de pe străzile Ion Ghica, N. Titulescu, Gheorghe Lazăr. Un număr de trei sancțiuni a fost deja aplicat pe str. Col. Enescu, unde în urmă cu aproximativ o săptămână a căzut tencuială pe trotuar fiind rănită o persoană.

Poliția Locală reamintește că proprietarii de imobile au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, chioșcurilor, a clădirilor amplasate la frontul străzii, să degajeze elementele de construcție (ornamente) și tencuială care stau să se desprindă de pe fațadele clădirilor, să tencuiască și să zugrăvească periodic, să îndepărteze înscrisurile și desenele de pe acestea. Nerespectarea acestor prevederi se sancționează cu amenzi între 500 și 1.000 lei pentru persoane fizice și între 1.500 și 2.500 lei pentru persoane juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ