DISTRIBUIȚI

Adina Diaconu și Andreea Dragoman sunt pe podiumul clasamentului senioarelor din luna martie, întocmit de Federația Română de Tenis de Masă. Fetele dublu-legitimate și la ACS Dumbrăvița se află pe locul unu și trei.

Adina Diaconu, legitimată și la CSM Slatina, e în vârful ierarhiei, cu 480 de puncte. Următoarea jucătoare din top este Irina Ciobanu de la Politehnica iași, cu 434 de puncte, iar pe trei e Andreea Dragoman. Jucătoarea legitimată și la Romgaz Mediaș are 336 de puncte. Și surorile gemene de la Dumbrăvița ocupă locuri bune. Andreea Zanfir este pe locul 10, cu 180 de puncte, iar Mihaela Dospina e pe locul 20, cu 95 de puncte.

În top o regăsim și pe timișoreanca Andreea Balint, legitimată la Romgaz Mediaș, care e pe locul 22, cu 90,5 puncte. La capătul ierarhiei mai sunt și trei sportive legitimate la ACS Dumbrăvița: Karla Manea, Mădălina Pauliuc și Ildiko Moldovan. În Superligă, Dumbrăvița va juca a patra finală consecutivă, după ce Farul Constanța nu s-a mai prezentat la returul semifinalelor, iar bănățencele au câștigat meciul-tur.

Anda DELIU
(foto: prosport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ