DISTRIBUIȚI

Filarmonica Banatul din Timișoara este gazda unui spectacol extraordinar la care sunt invitaţi, atât copiii, cât şi părinţii lor. ”Alice in Wonderland” (Alice in Tara Minunilor) este unul din cele mai frumoase spectacole pentru copii al Teatrului Miniart by Ioana Ginghină din Bucureşti, iar pe 29 martie  de la ora 18:00, în premieră, va fi jucat şi la Timișoara. Preţul unui bilet este de 30 sau 35 lei în functie de categorie, iar acestea se pot achiziţiona din reteaua Eventim.

Spectacolul este o adaptare frumoasă după Alice in Wonderland a lui Lewis Caroll, cu o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala de teatru într-un tărâm fermecat. Muzică, lumină, culoare, aventură sunt cuvintele care definesc spectacolul.

Spectacolul „Alice in Wonderland” (Alice in Tara Minunilor) face parte din proiectul national educativ „Caravana cu povești” marca Un părinte mai bun, prin care aduce în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ