DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara 2 a avut un start execrabil în returul Ligii a III-a, iar situația, din păcate, se încadrează perfect și în decăderea rezultatelor de la Centrul de Copii și Juniori. Ionuț Popa a vorbit despre acest aspect și a spus că va avea o discuție cu antrenorul Victor Collins, adus pe baza unui criteriu mai mult decât discutabil, pe baza faptului că a trimis un CV la club.

Poli a scos doar un egal cu Cermeiul în perioada aceasta, și a pierdut cu UTA 2, Deva și Unirea Alba Iulia, ultima clasată a seriei, care a spulberat formația timișoreană cu un 5-2. „M-au dezamăgit juniorii, am avut o discuție cu ei, vreau să am și o discuție cu Victor. Să te antrenezi cu o echipă de Liga I și să te bată una de Liga a III-a la 5 goluri…Mi-e și mie jenă de așa fotbal. Nu știu exact care e cauza. Există un regres și tocmai din acest motiv trebuie să purtăm o discuție. Echipa aceasta a fost creată pentru ei, am vrut să le dăm șansa să joace, să se afirme în cadrul Ligii a III-a, ca având meciuri în picioare, să poată aspira la prima echipă”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Întâmplător sau mai degrabă nu,  dezastrul față de rezultatele din tur a început după schimbarea staff-ului de la Poli 2. Nu s-a recurs la niciun antrenor din Centrul de Copii și Juniori, care îi cunoașteau pe jucători, ci a fost ales Victor Collins, care a trimis un CV. Collins a jucat fotbal în Germania, Canada și Irlanda. Secund a fost numit fotbalistul Marius Croitoru. Staff-ul s-a schimbat deoarece Adrian Stoicov urma să preia conducerea Centrului de Copii și Juniori. Din păcate, Stoicov a decedat înainte să poată să mai repare ceva la club.

Anda DELIU
(foto: acspoli.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ