Se cunosc cele patru semifinaliste ale Cupei României, dar chiar înainte de ultimul joc din sferturi, Ionuț Popa a mărturisit că visează la o finală cu Craiova. Antrenorul și-a motivat opțiunea după ce și Poli, și CSU, au trecut de faza antepenultimă după penaltiuri, și contra unor arbitraje potrivnice.

În semifinale vor juca Poli, FC Voluntari, CSU Craiova și Astra Giurgiu. Timișorenii nu vor juca sigur cu ilfovenii, deoarece până și în această fază, tragerea la sorți va fi una cu capi de serie. Echipele de pe locurile 12 și 13 din sezonul trecut vor avea și dezavantajul de a juca returul în deplasare. Așadar, Poli va juca prima manșă la Timișoara și adversarul va fi ori Craiova, ori Astra. Ca să se împlinească dorința lui Popa, ar trebui ca adversarul să fie echipa lui Marius Șumudică. ”Cel mai frumos ar fi o finală Timișoara-Craiova, pentru că și ei au trecut de sferturi ca și noi, după prelungiri și penaltiuri”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Antrenorul nu a mai spus, dar ceea ce au Poli și Craiova în comun e faptul că au trecut de arbitraje mai mult decât potrivnice. Gălățeanul Adrian Cojocaru a luat decizii în detrimentul timișorenilor, iar arădeanul Ovidiu Hațegan, în detrimentul oltenilor. Ionuț Popa a fost întrebat ce părere are despre gafele comise de Hațegan, care e și ecuson FIFA, și locuitor al aceluiași oraș cu tehnicianul polist. ”De ce mă întrebi? Nu spun nimic, pentru că sunt prieten cu taică-su”, a punctat Popa, care de obicei e foarte vehement cu arbitrii.

Semifinalele Cupei României se vor trage la sorți săptămâna viitoare.

 Anda DELIU
(foto: prosport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ