DISTRIBUIȚI

Vineri, 7 aprilie, are loc deschiderea competiţiei iTEC (IT Engineering Contest),  un concurs național de programare, adresat elevilor și studenților pasionați de domeniul IT, ajuns la cea de-a X-a ediție. Competiția este compusă din 6 probe, și anume: Algoritmică, Application Development, Mobile Development, Web Development, Embedded Development și Graphic Design. Evenimentul de deschidere are loc începând cu  ora 12:00, la Biblioteca UPT, amfiteatrul K1.

Concursul iTEC este organizat de Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare) în colaborare cu Facultatea de Automatică și Calculatoare și Universitatea Politehnica Timișoara, iar anul acesta voluntarii Ligii AC așteaptă, în perioada 7 – 9 aprilie, 200 de participanți din toate colțurile țării pregătiți de competiție.

Participanții la probele de tip maraton, adică: Application Development, Mobile Development, Web Development și Embedded Development, vor începe concursul de vineri, iar până duminică, pe parcursul a aproximativ 48 de ore, vor trebui să realizeze un proiect conform cerințelor competiției. Probele de Algoritmică și Graphic Design vor avea loc sâmbătă, în intervale orare diferite, pentru a oferi posibilitatea concurenților să participe la ambele probe, dacă doresc. Decernarea premiilor, duminică, 9 aprilie, ora 12:00, în holul ELECTRO (Bld.Vasile Pârvan, nr.2).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ