Poliţiştii Secţiei 2 Rurale Săcălaz au depistat un bărbat de 61 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza comunei, având permisul de conducere reţinut şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Trei în unul pentru o frumuseţe de dosar penal.

Cel în cauză a fost depistat în jurul orei 18:20 de  poliţiştii Secţiei 2 Rurale Săcălaz. Aceştia  au oprit pentru control  autoturismul care circula pe raza comunei. De la început nu le-a mirosit bine şoferul şi l-au luat la puricat, începând cu alcooltestul şi terminând cu actele autovehiculului.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că vehiculul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, autorizaţia de circulaţie provizorie fiind expirată, iar şoferul, un bărbat de 61 de ani, are permisul de conducere retras.
La testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei drept i-a fost suspendat şi conducerea unui vehicul de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

LĂSAȚI UN MESAJ