DISTRIBUIȚI

SCM Poli aproape că nu a contat în meciul pierdut dur pe terenul Potaissei Turda, la scorul de 31-22, în prima manșă a sferturilor Ligii Zimbrilor. E de subliniat că înainte de meci, cei de la clubul timișorean au lansat insinuări cum că vor fi furați de arbitri și că netelevizarea meciului e un ”afront”. Atât canalul de Youtube al Potaissei, cât și site-ul local Turda News au dat însă meciul în direct….

Turdenii au condus din debutul partidei cu un gol, dar Poli a reușit să egaleze la 3 în minutul 7, iar apoi la 4, în minutul 13. Potaissa s-a desprins ulterior. În minutul 17, Răzvan Pavel a marcat pentru 7-5, prima desprindere la două goluri a meciului. Chiar dacă Savic i-a ajutat pe timișoreni dintre buturi, ardelenii au continuat să se distanțeze. Roland Thalmaier a înscris pentru 12-7, iar până la pauză, scorul la 14-10. În repriza a doua, Poli a fost mai degrabă o umbră în teren. Alexandru Laslo și Răzvan Pavel au dus scorul 22-14 în minutul 42. Ajutați și de portarul Țenghea, turdenii s-au desprins la un avans tot mai mare, mai ales că poliștii au avut opt minute fără gol.

Poli a marcat prin următorii jucători: Lasica, cu 6 goluri, Fenici, 4 goluri, Furak, 3 goluri, Marjanovic și Santeiu, câte 2 goluri, fiecare, și Neamțu, Ștefan și Lazarov, fiecare cu 1 gol. La Turda, Roman Zakaciurin și Georgică Cîntec au fost principalii marcatori, cu 7 goluri fiecare, urmați de Răzvan Pavel, cu 6 goluri.

În play-off, se joacă pe sistemul două victorii din trei meciuri. La Timișoara, meciul se joacă duminică, de la ora 16.

Anda DELIU
(foto: facebook.com/scmpolitehnica)

 

LĂSAȚI UN MESAJ