”Leopardele” de la CFR Timișoara și-au făcut cadou de Florii o victorie cu 8-1 cu Indepedența Baia Mare, un meci la care pe banca bănățencelor a revenit antrenorul Florin Bugar. Prezența tehnicianului s-a văzut în jocul fetelor, care au profitat de diferența de valoare față de adversar și au marcat prin Loredana Sas, cu hat-trick, Ozana Ababei, cu ”dublă”, și Lidia Șuveț, Larisa Sîrbovan și Manuela Voica.

CFR s-a chinuit în primele minute, în care a avut mai multe acțiuni încâlcite în jumătate de teren a formației din Maramureș. Până la urmă, după o acțiune de pe stânga, mingea a ajuns la Ababei, care a marcat pentru 1-0 în minutul 12. Diferența a majorat-o Sas, în minutul 27, după ce anterior a trimis o fază spectaculoasă, din ”foarfecă”, pe lângă poartă. Scorul s-a mărit după nici două minute, după ce Lidia Șuveț a profitat de o greșeală a portăriței Haim, și a marcat pentru 3-0 în minutul 29. Baia Mare a expediat prima minge pe poartă în minutul 36, prin Florean, iar peste două minute, Pop a tras peste poartă, astfel că la cabine s-a intrat cu scor de neprezentare.

Diferența a continuat să crească simțitor în repriza a doua. În minutul 50, Sas a avut o acțiune reușită în careu și a înscris pentru 4-0 după ce a depășit-o pe Haim. Peste doar șase minute, Sas și-a făcut din nou de cap în careu și a marcat pentru 5-0. În minutul 60, Manuela Voica a centrat excelent, iar Ozana Ababei a valorificat mingea pentru 6-0. Gazdele au punctat în minutul 80, după ce Heisu a provocat penalti, iar Buftea a tras bine de la punctul cu var. Peste nici un minut, Sîrbovan a mărit însă diferența la 7-1, iar până la final, Manuela Voica și-a pus numele pe lista marcatoarelor, cu golul de 8-1 din minutul 86.

CFR Timișoara: Durlă, Șuveț, Bistrian, Molnar, Heisu, Obrad, Ababei, Ion, M. Voica, Sîrbovan, Sas. Au mai intrat: Grigore, Scurtu, Biriș, Ienovan

Indepedența Baia Mare: Haim, Burde, Codrea, Pop, Desmerean, Florean, Buftea, Predoi, Marian, Pop, Hohman

Următorul meci al CFR Timișoara va fi în 23 aprilie, în deplasare la ASA Târgu-Mureș.

Anda DELIU

 

LĂSAȚI UN MESAJ