DISTRIBUIȚI

Rezultatele bune obținute de Poli Timișoara de la intrarea în play-out fac ca tot mai mulți jucători ai alb-violeților să se remarce. De data aceasta a fost rândul lui Sebastian Mailat să prindă echipă ideală a Ligii I, alături de timișoreanul Steliano Filip.

Mailat se află în echipa ideală a etapei a IV-a din play-off și play-out. Poli a făcut doar 0-0 cu Chiajna, dar Mailat s-a evidențiat la primul meci la care a fost titular în această ediție de campionat pentru echipa antrenată de Ionuț Popa. ”Folosit pentru prima dată titular în sezonul curent, a impresionat prin viteza de joc şi prin tehnică”, scriu cei de la lpf.ro despre Mailat. Pe cunoscutul site transfermarkt.de, mijlocașul e cotat cu 100.000 de euro. Din sezonul viitor, Mailat urmează să îi ia locul lui Bărbuț, fotbalist care se află la final de contract cu Poli.

După victoria cu 2-0 obținută de Dinamo cu CFR Cluj, s-a evidențiat și fundașul stânga Steliano Filip. ”A făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Prinde pentru a cincea oară echipa etapei”, titrează site-ul LPF despre jucătorul aflat în circuitul echipei naționale, dar format la LPS Banatul. Filip a ajuns deja la cota de un milion de euro pe transfermarkt.de.

Din echipa ideală a rundei mai fac parte: portarul Branko Grahovac de la Poli Iași, Marian Pleașcă de la Steaua, Claude Dielna de la Dinamo, Vladimir Screciu de la CSU Craiova, Mihai Roman de la FC Botoșani, Cătălin Ștefănescu de la Poli Iași, Florin Tănase de la Steaua, Rivaldinho de la Dinamo și Denis Alibec de la Steaua.

Anda DELIU
(foto: acspoli.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ