DISTRIBUIȚI

Pentru UVT Agroland Timișoara continuă perioada îndelungată fără meciuri oficiale. De săptămâna aceasta, voleibalistele pregătite de Bogdan Paul fac din nou antrenamente în formula completă, după ce, câteva săptămâni au avut trei jucătoare convocate la naționala de cadete, care au ratat calificarea la Mondialul U18.

În perioada 28-30 aprilie, Agroland va disputa turneul semifinal al Divizie A2 vest, care va avea loc la Cluj-Napoca. Vor participa și CSU Poli Timișoara, U Cluj și CSU Oradea. Primele două clasate vor merge la turneul final, care e programat în perioada 12-14 mai. S-au calificat acolo deja din Divizia A2 Est Rapid București și CSM Focșani. Din aceasta săptămână, Agroland se antrenează cu Bianca Pașca, Adelina Ungureanu și Florina Murariu.

La naționala de cadete, cele trei fete au obținut doar două victorii în grupa de calificare pentru Mondial. România a câștigat cu Serbia cu 3-2 în primul meci. Extrema Adelina Ungureanu a marcat 24 de puncte, 21 din atac, 2 din serviciu și unul din blocaj. De asemenea, coordonatoarea Bianca Pașca a avut 5 ași la serviciu și 3 blocaje. A urmat un meci pierdut cu 3-1 cu Polonia, o victorie cu 3-1 cu Grecia, pentru ca apoi România să piardă cu 3-2 cu Belarus și cu 3-0 cu Slovenia.

Anda DELIU
(foto: facebook.com/AgrolandVolei)

LĂSAȚI UN MESAJ