DISTRIBUIȚI

Ionel Pascotă și Cătălin Cazacu au concurat la sfârșit de săptămână trecută în primele două etape ale Campionatului Național de Motociclism-Viteză, desfășurat concomitent cu primele două runde ale Campionatului Est-European. La clasa sa, Pascotă a fost cel mai bun român de la Serres, iar Cazacu a ieșit în urma lui Robert Mureșan.

Sâmbătă, în prima zi de concurs, Ionel Pascotă (foto) a fost cel mai rapid român la clasa Supersport, unde a concurat cu o Yamaha R6. În competiția est-europeană, girocanul a fost pe locul 5, după timpul de 17:00.752. Duminică, bănățeanul a obținut un rezultat mai bun. Pascotă a fost cel mai bun român la clasa de 600 cmc, iar în competiția în care punctează și piloți  din Grecia și Bulgaria, a fost al doilea, după grecul Dimitris Karakostas. Românul a avut timpul de 17:17.196.

La Superbike, a concurat Cătălin Cazacu. După cursa de sâmbătă, timișoreanul care a concurat cu o motocicletă BMW a fost pe locul 5 în competiția est-europeană și al doilea român, după arădeanul Robert Mureșan, în urma timpului de 20:01.510. Cazacu a scos un timp mai bun duminică, dar a fost pe 6 în competiția est-europeană, unde Mureșan a fost mai bun și s-a clasat pe locul 4. Al doilea timp al bănățeanului a fost 17:50.303.

Următoarele etape, a treia și patra din competiția internă și cea est-europeană vor avea loc în 22-23 aprilie, la Adâncata, pe circuitul Motorpark România.

Anda DELIU
(foto: facebook.com/titi.moldoveanu)

LĂSAȚI UN MESAJ