DISTRIBUIȚI

Astăzi, de la ora 16.00, Consiliul Local Timişoara este convocat în şedinţă extraordinară. Nu mai puţin de 20 de proiecte sunt pe ordinea de zi.Se propune acordarea titlurilor de Cetăţean de onoare domnilor  Tiberiu Dimitrie Babeu, Georg Lecca.

Unul dintre proiectele de lege prevede  apartamentarea imobilului din str. Mihail Kogalniceanu nr. 14. Se renunţă la dreptul de preemţiune pentru înstrăinarea unor spaţii comerciale.
Direcția Poliției Locale Timișoara  cere acordul Consiliului Local Timişoara pentru a participa la ”Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2017 – 2019” în vederea achiziționării a 3 autovehicule prin acest program. Se votează şi Programul de investiții al S.C. AQUATIM S.A. Timișoara, din surse proprii, pentru anul 2017.

Tot astăzi se cere votul şi pentru aprobarea finanțării din bugetul local al municipiului Timișoara, a proiectului sportiv ”Internaționalele de badminton ale României”.

Sunt depuse spre aprobare  două PUZ şi un PUD pentru construcţia de locuinţe pe strada Livezilor şi Calea Trorntanului . De asemenea, se va decide constituirea Comisiei de analiză a cererilor de atribuire teren asociațiilor, fundațiilor sau federațiilor constituite în baza Ordonanței Guvernului nr. 26/2000. Mirabela Vlad

 

LĂSAȚI UN MESAJ