DISTRIBUIȚI

Cine nu vrea să piardă startul StudentFest, trebuie să fie  joi, 11 mai, de la ora 18:00, în Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest din Timișoara.  Chiar de mâine, Byron, Luna Amară, Cuibul, DOMINO, Kindlein, Late November, The Case, Teatrul Studențesc Thespis, Auăleu, Recul și mulți alții, se dau în spectacol cultural de mare calitate.

În prima parte a festivalului, organizat de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), participanții își pot dezvolta abilitățile artistice, participând la o parte teoretică a fiecărui atelier, iar mai apoi vor aplica practic cunoștințele dobândite într-un concept pe care-l vor prezenta în ultimele 3 zile ale festivalului sub formă de expoziție sau performance, conform programului.

StudentFest oferă publicului larg numeroase concerte ale unor trupe de renume, trupe tinere care vor lansa albume, dar și o mulțime de spectacole de teatru, proiecții de film, expoziții, conferințe, creații literare, spectacole de dans, experimente și multe altele, toate evenimentele fiind cu intrare liberă.

„Așa cum arta de-a lungul timpului nu a murit, continuând să crească cu energie și devotament, având o <VIZIUNE> tot mai clară, așa dorim și noi încurajarea tinerilor spre a-și descoperi propria viziune, spre a se manifesta liber cultural. În aceste zile dedicate artei și culturii sunt invitați toți aceia care iubesc frumosul în diferitele lui forme și care vor să-l experimenteze, la StudentFest” – Bogdan Crișan, coordonator general StudentFest Viziune.

Toți cei interesați sunt așteptați la deschiderea oficială a festivalului, dar mai ales la evenimentele pregătite pentru a face parte din frumoasa poveste StudentFest!

LĂSAȚI UN MESAJ