Antepenultima etapă din Seria a IV-a a Ligii a III-a a adus două victorii pentru cele mai valoroase echipe timișene din acest eșalon. Ripensia s-a impus cu 3-0 cu Industria Galda de Jos, pe care a scos-o din lupta la promovare, iar CSM Lugoj a făcut scos cu Poli 2, care își continuă căderea.

Vineri, lugojenii au câștigat la scorul de 4-1 acasă cu Poli Timișoara 2. Livan a deschis scorul în minutul 30, iar Bozian a mărit diferența în minutul 50. Popan a marcat pentru alb-violeți în minutul 72, după care, gazdele au mai înscris de două ori, prin Bozian, din penalti în minutul 85 și din acțiune un minut mai târziu. Tot vineri, Millenium Giarmata a pierdut în deplasare la Sebiș cu 2-0. Săulescu a marcat în minutul 43 din acțiune și în minutul 90 din penalti.

Sâmbătă, Ripensia s-a impus cu 3-0 cu Industria Galda de jos. Timișorenii au deschis scorul în minutul 56 prin Mediop, iar Golda a mărit avansul în minutul 76, și același Mediop a mai înscris în minutul 84. La Reșița, Nuova Mama Mia Becicherecul Mic a pierdut cu 2-0 după golurile marcate de Beloescu, în minutul 22 și de Himcinschi, în minutul 87.  Ripensia e lider cu 49 de puncte, urmată de: Reșița, cu 48 de puncte, Sebișul, cu 46 de puncte, Deva, cu 46 de puncte și lugojul, cu 45 de puncte.

Miercuri, Comisia de Disciplină a FRF va analiza contestația Sebișului la meciul cu Ighiul. Dacă arădenii câștigă meciul la ”masa verde”, vor primi 3 puncte în clasament.

(foto: facebook.com/RipensiaTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ