DISTRIBUIȚI

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea  au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a lui  Dorobanțu Ciprian, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş,  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a  unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 6 mai 2016, în jurul orei 15.00 – 15.20, acesta  a condus un autoturism pe mai multe străzi din Timişoara, având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 gr./l. alcool în sânge. Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Curții de Apel Timişoara.

Potrivit dispoziţiilor art.40 al. 1 lit. j din Legea nr. 317/2004 republicată şi art. 61/1 din Legea nr. 303/2004, un exemplar din rechizitoriu a fost înaintat şi Consiliului Superior al Magistraturii – Secţia pentru procurori, pentru a decide asupra suspendării din funcţia de procuror a inculpatului.

Ciprian Dorobanțu este procurorul care a instrumentat dosarele în care au fost trimiși în judecată Marian Iancu, fostul primar Gheorghe Ciuhandru  şi Constantin Ostaficiuc, fostul președinte al Consiliului Judeţean Timiş, pentru finanțarea ilegală a echipei de fotbal Politehnica Timișoara.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ