DISTRIBUIȚI

De marți până joi, terenurile din preajma Liceului cu Program Sportiv Banatul și nu numai vor găzdui două competiții importante dedicate fotbalului juvenil, la care sunt așteptați și șefii din FRF. Este vorba de Cupa Tymbark, un turneu pentru juniorii mici, dar și Cupa Timișoara, competiție cu participare internațională organizată de liceul cu program sportiv,  la finala căreia e așteptat și Răzvan Burleanu.

Pe lângă președinte, de la FRF mai sunt așteptați Ciprian Paraschiv, Jean Vlădoiu, Marcel Pușcaș sau Miodrag Belodedici. Din informațiile noastre, ”Belo” vine chiar de luni la Timișoara. Joi, la finale, este așteptat și Răzvan Burleanu, pentru a face onorurile, dar și pentru a inaugura noul teren sintetic din curtea LPS Banatul. Competițiile vor avea loc pe trei terenuri, la Stadionul Știința, pe terenul de iarbă de la LPS Banatul, dar și pe sinteticul de la Baza Sportivă 2 a UPT.

La Cupa Timișoara vor concura LPS Banatul, Centrul de Excelență Tricolor 11 de la Timișoara, Centrul de Excelență Tricolor 11 de la Târgu Mureș, dar și cinci echipe din străintate: Vojvodina Novi Sad, Cukaricki, din Serbia, Pelister Bitolia din Macedonia, Slobodan Tuzla, din Bosnia, și selecționata Republicii Moldova. Echipele se împart în două grupe, unde joacă fiecare cu fiecare, iar apoi, se va juca pentru locurile 7-8, 5-6, 3-4, și finala pentru 1-2. La Cupa Tymbark particpă echipe de fete și băieți la categoriile U10 și U12.

(foto: sptfm.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ