DISTRIBUIȚI

Lângă Parcul Central, pe Bd. I.C. Brătianu și la Punctele Cardinale, au fost amenajate locuri de parcare a autocarelor pentru turişti. Locațiile respective sunt prevăzute cu indicatoare și marcaje, astfel încât ceilalți participanți la trafic să cunoască destinația acestora.

Din acest motiv, Poliția Locală Timișoara face apel la conducătorii auto să înțeleagă și să nu oprească sau să staționeze în zonele prevăzute cu astfel de indicatoare, deoarece în caz contrar riscă sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, între 290 lei și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare.

În același context, polițiștii locali atenționează că sunt în atenție în continuare și locurile special destinate parcării persoanelor cu dizabilități, marcate și semnalizate corespunzător, fiind aplicate, numai de la începutul acestei luni, pe această linie, un număr de 213 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care nu au respectat semnificația indicatoarelor amplasate în locațiile destinate persoanelor cu handicap.

LĂSAȚI UN MESAJ