DISTRIBUIȚI

Echipa de volei masculin CSU UVT Timișoara joacă la sfârșit de săptămână pentru a șaptea oară la turneul de promovare în Divizia A1 de volei masculin. Competiția va avea loc de vineri până duminică inclusiv, la Baia Mare.

La turneul semifinal, timișoreni pregătiți de Sorin Schiesz și Sorin Grădinaru au câștigat toate cele trei meciuri jucat împotriva celor de la Volei Club Zalău, Câmpia Turzii și CSȘ 2 Baia Mare, organizatoarea turneului final. Maramureșenii au licitat mai mult, pentru un turneu la care au licitat și bănățenii. Din seria estică s-au calificat Dinamo București și CSM Suceava. UVT Timișoara își dorește promovarea, adică o revenire în Divizia A1 după șase ani de pauză. De atunci, echipa a mai promovat o dată din punct de vedere sportiv, dar nu s-a înscris în prima ligă din cauza lipsei banilor.

Problema financiară pare să se fi rezolvat acum, iar voleibaliștii trebuie să se concentreze pe partea sportivă. În acest sens, la sfârșitul săptămânii trecute, timișorenii au și jucat două amicale cu sârbii de la Zrenjanin, pentru a rula tot lotul. Așadar, duminică vom afla dacă Timișoara va avea și volei masculin de prima ligă, după ce la feminin, Agroland a acces în elită.

(foto: facebook.com/pg/CSU-UVT-Timișoara-Volei)

LĂSAȚI UN MESAJ