R20ipensiștii trebuie să aștepte ultima etapă din Liga a III-a pentru a se putea bucura de promovarea în următorul eșalon. CSM Școlar Reșița mai suflă în ceafa echipei din Ciarda Roșie, iar Național Sebiș mai speră la 3 puncte la ”masa verde”.

Ripensia s-a impus cu 8-4 în meciul disputat pe ”Calor” cu Poli Timișoara 2. Au marcat pentru elevii lui Remus Steop: Matiș (min 7, 31, 41), Dumiter (min 34, 39), Mediop (min 48), Zaluschi (min 55 penalti) și Toma (min 84). Timișorenii au punctat prin: Pop (min 32), Totic (min 84, 92) și Popan (min 83). De lăudat și rezultat obținut de Lugoj, care a bătut cu 2-1 în deplasare la Pandurii 2. Precupanu a deschis scorul în minutul 51, după care oltenii au egalat din penaltiul marcat de Tătaru în minutul 65. Scorul final l-a stabilit Bozian, care a marcat golul victorie în minutul 80, iar cu acest rezultat, lugojenii sunt momentan pe locul 3.

Millenium Giarmata a terminat cu 1-1 acasă cu Cermei, după ce a condus din minutul 36. Anagor a adus gazdele în avantaj, dar Sulea a egalat în minutul 92. Nuova Mama Mia Becicherecul Mic a pierdut acasă cu 2-0 cu UTA 2, în ”derby-ul durerii”. Arădenii au marcat prin Covaci, în minutul 10, și Vlad, în minutul 31. În aceste condiții, trei echipe au șanse pur teoretice la promovarea din serie, dacă Național Sebiș va primi 3 puncte la ”masa verde”, pentru contestația dreptului de joc a lui Souleymane Keita din meciul pierdut în teren în noiembrie cu Performanța Ighiu.

Ripensia are 52 de puncte, iar Reșița are 51, după ce a câștigat cu 1-0 în deplasare la Industria Galda de Jos. Sebișul are 47 de puncte, fără cele pe care le speră să obțină la comisii. Dacă acest lucru se va întâmpla, și, în teorie, Ripensia și Național vor fi la egalitate, situație posibilă doar la 53 de puncte, arădenii sunt avantajați de rezultatele directe. Ripensia e la mâna ei și trebuie să câștige în ultima rundă cu Pandurii 2. Reșița va primi vizita celor de la Poli 2, iar Sebișul are cel mai greu meci, la Lugoj.

Anda DELIU

(foto: facebook.com/RipensiaTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ