DISTRIBUIȚI

Consiliul Local Timişoara a aprobat anul trecut în septembrie întocmirea documentaţiei de proiectare DALI pentru obiectivul de investiţii Extindere şi reabilitare imobil situat pe str. V. Alecsandri, nr. 1, care presupunea realizarea lucrărilor de consolidare structurală, cosmetizare şi extindere pe verticală.

Clădirea cu un etaj urma să fie ridicată la două etaje şi mansardă, să i se reabiliteze integral instalaţiile, să i se reabiliteze zona curţii, şi a structurilor boltite de la nivelul corpului C7. În total ar fi fost vorba de investiţii în valoare de 5,77 milioane lei, inclusiv TVA.

La ultima şedinţă de consiliu local s-a aprobat modificarea DALI, adăugându-se următoarele lucrări la cele iniţiale: demolare şi reconstruire corp C7-funcţiunea propusă fiind de bar de vara; demolare corpuri: C4, C5, C6 – situate în corpul B. Consolidare, extindere pe verticală, corp C2 de la Sp+P+1E la Sp+P+2E+M, refuncţionalizare/schimbarea destinaţiei spaţiilor în spaţii pentru alimentaţie publică (restaurant-bar) la subsol +parter şi birouri la etaj 1+etaj 2+ mansardă. Creare 4 accese la parter (corp C2) din exterior (str. V. Alecsandri). Realizarea unui lift exterior din curtea interioară. Amenajarea curţii interioare ce va găzdui o scenă, pavaj, terasă, tot destinată alimentaţiei publice, banii provenind din „Programul de Dezvoltare 2017-Investiţii”.

Mirabela VLAD

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ