DISTRIBUIȚI

Trei persoane, cu vârste între 18 şi 35 de ani, au fost depistate ieri, 22 mai, de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru furt.

În jurul orei 15:00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat, de 35 de ani, a fost depistat cu bunuri neachitate asupra sa de agenţii de pază a unui supermarket situat pe raza municipiului. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că cel în cauză a fost depistat după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa băuturi alcoolice şi produse alimentare neachitate.

În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au întocmit acte procedural pe numele a două femei, de 18 şi 22 de ani, depistate de agenţii de pază a unei societăţi comerciale având asupra lor produse cosmetice neachitate.

Prejudiciul în valoare de aproape 800 de lei a fost recuperate în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanţilor societăţilor comerciale.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ