DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au efectuat în cursul zilei de ieri verificări în zona Calea Aradului, unde existau date că la numerele 41-43 funcționează un service auto care a parcat autovehiculele venite pentru reparații pe spațiul verde din fața societății.

La fața locului s-a constatat că pe spațiul verde se aflau parcate nu mai puțin de 10 autoturisme. pe toate parbrizele au fost aplicate colante pentru încălcarea HCL 371/2007 modificată, conducătorilor auto urmând a le fi întocmite procese verbale de constatare a contravenției, sancțiunile fiind cuprinse între 500 și 1000 lei.

De asemenea, s-a luat legătură cu reprezentantul firmei Bogmiradi SRL, care, în momentul legitimării, a refuzat să-și dea datele reale, furnizând cu totul alte date de identitate. Din acest motiv, acesta a fost adus la sediul Poliției Locale, unde a fost sancționat cu amendă de 300 lei. Mai mult, firma în cauză s-a mai ales și cu o sancțiune de 1000 lei, conform OG 99/2000 actualizată, aplicată de polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială, deoarece service-ul auto nu deține pentru punctul de lucru menționat acord pentru desfășurarea exercițiilor comerciale din partea Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ