Pentru Poli Timișoara, săptămâna aceasta este cea care va decide în proporție covârșitoare viitorul echipei. Cu presiunea rezultatului de la jocul de duminică, clubul are oricum probleme financiare departe de a fi rezolvate de contextul legislativ, litigii, iar veștile despre meciurile adversarelor nu sunt deloc încurajatoare.

Poli are în continuare litigiu cu juniorul Andrei Sîntean, atacant exclus din lot deoarece nu mai vrea să continue la clubul alb-violet. Fotbalistul oricum termină înțelegerea cu bănățenii la finalul lunii iunie, dar își cere salariile restante. Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a dat termen în data de 7 iunie. În general, legea sportului creează contextul ca Poli să fie din nou finanțată din bani publici. Acest lucru nu se poate realiza până nu se vor publica normele de aplicare, deoarece nu se știe dacă va fi necesar un certificat fiscal curat. Poli are datorii de aproape 2 milioane de euro la ANAF, unde nu s-au mai plătit bani de aproape un an de zile.

Cei de la Poli și-au arătat deja îngrijorarea legată de faptul că meciul dintre Voluntari și Chiajna se joacă la Pitești. Noi vești proaste vin și dinspre celălalt joc, dintre FC Botoșani și Pandurii. Concret, joi, finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, a anunțat că Leo Grozavu va părăsi echipa, dar o va conduce de pe bancă la ultimul meci. Înlocuitorul său va fi Cristian Dulca. Așadar, moldovenii vor avea pe bancă un antrenor cu valiza făcută. Pandurii îl vor avea pe Flavius Stoican în tribună, suspendat.

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ