DISTRIBUIȚI

Prima tură ciclistă bănățeana Verde pentru Biciclete (VpB)  din acest an este programată pentru data de 10 iunie.  Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Casa Verde pentru Biciclete  de la Platforma Timco, la ora 09:30. De la ora 10:00 se porneşte pe traseul: platform Timco – pista Bega – Utvin – Sânmihaiu Român – La Livadă şi retur.

Lungimea traseului este de aproximativ 30 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 6 ore şi poate fi parcursă cu bicicleta de oraş sau mountainbike, ehipate corespunzător, cu căşti de protecţie şi veste reflectorizante.

La mijlocul turei se face un popas mai lung La Livadă, dar vor exista şi pauze de regrupare şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură lejeră, permisivă tuturor categoriilor de vârstă și experiență.

Participanții sunt rugaţi să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, apă și mâncare.

Pentru mai multe detalii, ne se poate  contacta numărul de telefon: 0741202162 – Sergiu Agoston, coordonator ture cicliste bănățene VpB.

LĂSAȚI UN MESAJ