DISTRIBUIȚI

După triumful de la campionatul național U16 în aer liber din urmă cu câteva săptămâni, Nini Dica își continuă parcursul bun. Timișoreanul a câștigat atât proba de simplu, cât și cea de dublu la turneul Mamaia IDU Juniors 2017 și se pregătește pentru un turneu din categoria Masters.

E de menționat că recent, Nini Dica a trecut la secția de tenis a SCM Timișoara, alături de Andreea Velcea. La simplu, bănățeanul a fost cap de serie numărul 2. În primele două tururi, Dica a trecut ușor, cu 6-1, 6-1, respectiv 6-0, 6-0 cu Chiriță și Gheorghe. În semifinale a urmat un succes cu 6-3, 6-3 cu Andreescu, iar în finală Dica l-a bătut pe favoritul numărul 3 al turneului, Sebastian Gima, la scorul concludent de 61-, 6-0.

Dica a jucat la dublu cu Matei Georgescu, iar cei doi au fost capi de serie numărul 1. În primul tur au avut liber pe tablou, iar în sferturi au câștigat cu 6-2, 7-5 cu Tomasso Pace și Mattia Stefanini. În semifinale, ar fi trebuit să joace cu perechea Bejenaru-Konov, iar în finală au bătut a doua pereche cotată, cea formată din Ivan Kazakov și Maxiem Navrotchi, cu 6-1, 7-6 (3).

(foto: frt.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ