DISTRIBUIȚI

Concursul pentru logo și mascota Aquapic organizat de Fundația Aquademica și Asociația Urban Survey s-a încheiat, iar decizia juriului este: premiul va fi împărțit între Berezoschi Roberta, pentru cel mai bun logo și Pădurean Cezara Carla, pentru cea mai bună mascotă. Cele două sunt studente la Facultatea de Arte și Design din Timișoara și creațiile lor vor asigura de acum înainte identitatea vizuală a proiectului Aquapic –un proiect Urbaniada, cu sprijinul ING Bank. Aquapic va fi un centru educațional destinat copiilor între 5 și 12 ani, amenajat în incinta fostei Uzine de Apă Industrială a Timișoarei, situată pe strada Mistral, în apropierea râului Bega și se va deschide în toamna acestui an.

 Peste 80 de propuneri au fost înscrise în concurs, majoritatea concurenților propunând două sau chiar mai multe lucrări. Juriul, Andreea Foanene – artist vizual, Tudor Vreme – grafic designer, Robert Şerban – scriitor, PR Aquapic, nu a avut o misiune ușoară.

Urbaniada este un concurs de proiecte ce au ca obiectiv principal ȋmbunătățirea calității vieții ȋn spațiul urban. Miza Urbaniadei este identificarea problemelor specifice spațiului urban românesc și soluționarea punctuală a acestora, prin proiecte concrete și prin ȋncurajarea dialogului ȋntre profesioniști și instituții publice, precum și a parteneriatului ȋntre organizații neguvernamentale, arhitecți și urbaniști. Urbaniada este un proiect ING Bank.

LĂSAȚI UN MESAJ