DISTRIBUIȚI

ASU Poli are în sfârșit antrenor după ce Bogdan Andone a acceptat oferta bănățenilor. Tehnicianul care a pregătit-o pe Olimpia Satu Mare a mai avut ofertă și de la ASA Târgu Mureș și va veni cu secundul Gabriel Vochin.

Andone a debutat ca antrenor la FC Voluntari, în Liga a IV-a, după care a fost secundul lui Șumudică la Astra. ”M-a convins deplasarea pe care am avut-o cu Olimpia în toamnă, la Timișoara. Am văzut atunci nivelul de implicare al oamenilor de aici pentru echipă. Am urmărit Politehnica, deși am fost adversari în campionatul trecut. A fost o echipă pe care mi-a făcut plăcere să o urmăresc, care a încercat să joace fotbal, indiferent de adversar, indiferent dacă juca acasă sau în deplasare. E un lucru care în Liga a II-a e mai rar, pentru că sunt multe echipe care caută să se închidă, să blocheze culoarele. Am apreciat Politehnica, aici o organizare foarte bună, care nu se găsește la nivelul ligii secunde și, din păcate, nici la unele echipe din Liga I. Nu în ultimul rând, suporterii sunt un argument important, pentru că la meciul pe care l-am avut la Timișoara, au împins echipa de la spate și au ajutat-o să întoarcă soarta partidei în inferioritate numerică. E un spirit aparte pe care îl transmit jucătorilor. Un fenomen rar, din păcate, în fotbalul nostru. Mă bucur foarte mult că am reușit să ajung la această echipă”, a declarat Bogdan Andone.

Bogdan Andone e născut la Aiud și a început fotbalul la Corvinul Hunedoara. Ulterior, a jucat la Sportul Studențesc, FC Brașov, Rapid, Farul Constanța, Oțelul Galați, Ferencvaros Budapesta, Apollon Limassol, Alki Larnaka și Ermis Aradippou. Pe lângă secundul Gabriel Vochin, va fi tot secund și Toni Foale. Dragoș Picu rămâne antrenor cu portarii, iar Remus Datcu, preparator fizic.

(foto: Emanuel Titus Iliesi)

LĂSAȚI UN MESAJ