DISTRIBUIȚI

SCM Poli Timișoara a bifat al patrulea transfer al acestei veri. De data aceasta, e vorba chiar de timișoreanul Flavius Câmpan, care va deveni concurență pentru postul de extremă dreapta pentru Marko Lasica.

Câmpan are 28 de ani și, ca senior, nu a jucat la Poli. Un an a activat la CSM Oradea, apoi doi ani la Minaur Baia Mare, pentru ce ulterior să joace patru sezoane pentru Potaissa Turda. În ultimii doi ani a jucat la Dinamo București. La juniori, a fost coleg cu Fenici, iar la Centrul de excelență de la Sighișoara, cu Santeiu. „A fost o alegere uşoară având în vedere că am discutat destul de mult în ultimii ani. Îmi plac colectivul şi oraşul, mă bucur că mă întorc acasă chiar dacă la senior abia acum pot debuta în tricoul Politehnicii. Sper să fie doi ani în care să se confirme că am ales inspirat. Abia aştept să dovedesc şi să avem rezultate”, a declarat Câmpan.

Clubul alb-violet i-a mai adus vara aceasta pe pivotul Didi Hrimiuc și interii Uros Elevozic și Milos Orbovic. „Acesta e în proporţie de 90% lotul cu care vom fi în campionatul viitor. Mai sunt discuţii şi negocieri, dar lucrurile nu sunt deocamdată finalizate. Mă bucur pentru revenirea lui Câmpan în oraşul lui natal, îi doresc succes, ca de altfel şi celorlalţi băieţi!”, a punctat managerul echipei de handbal, Dan Dumitru.

Reunirea echipei va fi în 20 iulie.

 

(foto: inturda.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ