DISTRIBUIȚI

Cu o rundă înainte de final, se știu deja echipele care au promovat în Liga a IV-a Timiș din cele trei serii de Liga a V-a. Este vorba de Unirea Tomnatic, ASO Deta și FC Bazoșu Vechi.

Unirea Tomnatic a dominat autoritar prima serie, unde a acumulat 82 de puncte înainte de ultima rundă, când va juca acasă cu Pobeda Dudeștii Vechi II. Seria a doua a fost cea mai disputată, dar înainte de ultima rundă ASO Deta a ajuns la 72 de puncte față de cele 68 ale Flacăra Parța, cu care joacă acasă în ultima etapă. În seria a treia, FC Bazoșu Vechi are 81 de puncte, tot după un sezon lejer. În ultima rundă are meci la Dragșina.

Deocamdată, situația la retrogradare din Liga a IV-a nu e clară pentru locurile 15 și 16. Dacă ACS Ghiroda va promova în fața celor de la Inter Petrila, atunci Progresul 1906 Ciacova e salvată. AS Peciu Nou depinde de situația Mamei Mia, dacă va fi invitată în Liga a III-a sau dacă va continua la Jimbolia în Liga a IV-a. De asemenea, nu e exclus ca echipa să se desființeze, întrucât în acest moment situația nu e clară.

Anda DELIU
(foto: facebook.com/pg/FC-Unirea-Tomnatic)

LĂSAȚI UN MESAJ