ASU Poli muncește intens la alcătuirea lotului pentru sezonul viitor, după aducerea antrenorul Bogdan Andone. Echipa suporterilor a anunțat că Ioan Mera va juca în alb-violet încă un sezon, iar staff-ul poartă negocieri și pentru nume noi de adus pentru al doilea sezon de Liga a II-a.

Mera va mai continua cel puțin un sezon la echipa suporterilor. ”M-a convins în primul rând atmosfera, seriozitatea clubului, pentru că oamenii din conducere s-au ținut de promisiune cu absolut tot. Urmează un nou sezon, în care sper să facem lucruri bune împreună și să îl încheiem mai sus în clasament. Am auzit lucruri bune despre dânsul, că e un antrenor priceput, care face o atmosferă bună și ține jucătorii aproape de el. Sper să avem o colaborare bună și să avem rezultate în viitorul sezon, pentru că asta e cel mai important. Sper să ne pregătim bine, să începem cu dreptul campionatul și poate reușim o surpriză, o clasare în prima parte a clasamentului, acolo unde ne e locul de fapt”, a declarat fundașul pentru site-ul Druckeria.

Din informațiile noastre, cei de la ASU Poli au purtat negocieri cu jucători cărora le promit salarii de 500 de euro și o primă de instalare de 2500 de lei. Deocamdată, doi jucători destul de bine cotați au declinat oferta. ASU Poli a rămas fără Ștefan Blănaru, care a mers la FC Hermannstadt. De asemenea, și împrumuturile au expirat. Echipa suporterilor îl mai vrea pe Radu Motreanu, dar prim-divizionara Poli nu e dispusă să îl mai cedeze. De asemenea, echipa din Liga a II-a mai vrea să mai împrumut un junior de la formația de prima ligă. Și împrumutul lui Adi Ungureanu de la Ripensia a expirat.

Echipa se va reuni în 26 iunie. În 29 iunie, Asociația Suporterilor Druckeria își alege noua conducere, ceea ce va avea implicații și pentru echipă.

Anda DELIU
(foto: Emanuel Titus Iliesi)

 

LĂSAȚI UN MESAJ