DISTRIBUIȚI

Adina Diaconu și Andreea Dragoman, cele mai bune jucătoare de la campioana ACS Dumbrăvița, au concurat săptămâna trecută la Open-ul Japoniei de tenis de masă. Alături de cele două junioare în concurs au mai fost și senioarele Bernadette Szocs și Elizabeta Samara, în delegația română.

Andreea Dragoman a câștigat primul meci la U21 cu japoneza Yuk Minagawa, la scorul de 3-2. Sportiva născută la Mediaș a fost eliminată apoi la tineret de Tze Wing Mak din Hong-Kong, la scorul de 3-0. La senioare, Dragoman a câștigat cu 4-2 primul meci cu coreanca Mauem Song, dar a cedat apoi cu 4-1 cu portugheza Fu Yu.

Adina Diaconu a pierdut primul meci la U21 cu 3-2 cu japoneza Yuka Umemura. La senioare, slătineanca a câștigat primul meci cu Yu-Jhu Li din Taipei, la scorul de 4-1, dar apoi a fost învinsă de localnica Mori Sakura cu 4-2. La dublu, fetele de la Dumbrăvița au pierdut primul meci cu 3-1 contra perechii Ying Han și  Xiaona Shan, ambele din Germania.

Pentru Adina Diaconu, vara aceasta vine șansa să îl egaleze sau să îl depășească pe belarusul Samsonov la numărul de titluri europene de juniori. Sportiva are 12 medalii de aur față de 13 ale jucătorului. Șansa va veni la Europeanul de juniori.

Anda DELIU
(foto: zamanromania.ro)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ